Lotta Karlge - mäklare i Skövde

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (23 omdömen)

Erfarenheten som fastighetsmäklare i både Sverige och Spanien har vässat mina kunskaper och visat mig att mitt engagemang har tagit mig långt. Min lyhördhet och ödmjukhet får kunderna att känna sig trygga. Mitt mindset i affärer ger mig nöjda kunder. Du är viktigast av allt, och tillsammans med dig vill jag skapa världens bästa affär, varje gång. Under 1,5 år har jag dessutom arbetat som fastighetsmäklare i Fuengirola, Spanien. 2019 sålda jag flest bostäder i hela kedjan. Förutom ett bra resultat, fantastiska erfarenheter och minnen för livet fick jag med mig viktiga lärdomar, bla den bästa affären skapar man TILLSAMMANS med alla inblandade parter.

Jag har arbetat inom kommunikation och sälj i hela mitt liv. Samtliga kunder jag har träffat prioriterar enkelhet, tydlighet och hårt arbete.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Lotta Karlge Fastighetsmäklare
Lotta Karlge

Fastighetsmäklare

Kontor: Skara / Skövde
Talar: Svenska, English
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.