Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Stuvsta

En av Huddinges populäraste områden som ligger med promenadavstånd till alla de bekvämligheter vardagen och fritiden fylls av. Ett flertal skolor och förskolor finns i området och här finns även Stuvsta C med sitt charmiga lilla centrum.

Affärer och restauranger

Från bostaden promenerar man till Stuvsta Centrum där bl.a. apotek, mataffär (8-22), bank, vårdcentral, konditori, P-tåg, busstation mm finns. I området finns också pizzeria och en populär restaurang som har både lunch och kvällsservering med bl a uppskattade tapas kvällar.

Natur och fritid

I området ligger Långsjön som på många sätt är en mycket populär sjö. Långfärdsskridskoåkning, skidåkning, kajakpaddling, bad och sportfiske är exempel på hur sjön nyttjas. För den som är intresserad av att fiska finns många fiskarter i sjön som t.ex. gädda, abborre, mört, sarv, ruda, sutare, gös samt även fjällkarp och spegelkarp. Kräftor finns också. I sjön häckar bl.a. knölsvan, skäggdopping, sothöna och den mindre allmänna rörhönan. Ofta ses även skrattmås, fiskmås, gråtrut och silltrut. Sedan 1993 råder förbud mot motorbåtar i sjön. För den som gillar att jogga finns en motionsslinga med elljus i närheten.

Kommunikation

Från Stuvsta station till Stockholm central tar det endast 13 minuter med pendeltåg. Vill man åka bil tar man sig enkelt ut på E4:an söder eller norr ut. Med bil tar det ca 15 innan man är inne i centrala Stockholm och till Södertälje centrum på 20 min.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 33
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering