Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ågesta

Med sitt lantliga och natursköna läge till trots, är det ändå nära till både Farsta Centrum och Huddinge Centrum för vidare färd mot Stockholm och Södertälje.

Affärer och service

Ågesta kännetecknas av närhet. Stockholms centrum ligger endast 14 km bort med bil och det är även nära till Farsta centrum.

Sport och fritid

I områdets omedelbara närhet ligger flera ridhus och hela Ågesta friluftsområde med skid- och löpspår. På bekvämt prommenadavstånd finns även Ågesta golfklubbs 27 hålsanläggning med trevlig restaurang som vissa sommarkvällar anordnar temakvällar med grillning och livemusik. Dit tar det 5 minuter att gå. Ågestasjön är en viktig fågellokal och lockar ornitologer från hela Sverige.

Mellansjö är ett populärt promenadstråk för många som vill gå runt sjön Magelungen där även en fin badudde med bl.a. dansbana, dusch och omklädning finns. Här finns också lekplats samt tennisbana.

Kommunikation

Till Ågesta kommer man med bil eller buss. Buss 742 går från Huddinge centrum via Farsta strand till Farsta centrum. Med bil är man i Farsta på
ca 3 min och i storstan på ca 15 min.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 32
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering