Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Länna

Naturskönt område med närhet till alla bekvämligheter. Några minuter med bil tar dig till Länna Handelsplats med fleratlet stormarknader.

Affärer och service

På kort avstånd finns Länna Handelsplats med flera affärer och dagligvaruhandel. I Skogås centrum finns all service du kan behöva, livsmedelsaffärer, butiker, apotek och restauranger samt vårdcentral med barna- och mödravårdcentral. Även bibliotek, skolor och daghem finns i närheten. Centralt läge med kollektivtrafik med pendeltåg och bussar etc. samt Nynäsvägen nära inpå, med smidig anslutning till både Stockholm, Huddinge, Haninge och Nynäshamn.

Sport och fritid

I närområdet finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Området är rikt på skog och natur och närheten till de båda sjöarna Drevviken och Magelungen erbjuder många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid. I närbelägna Nytorps Mosse finns en stor konstgräsplan för fotboll, motionsspår och utegym. I Stortorpshallen huserar hockey- och konståkningsföreningen. Här anordnas skridskoskolor för de minsta och hallen har också öppet för allmänhetens åkning.
I övrigt är föreningslivet rikt och omfattar bland annat innebandy, basket, handboll, badminton, padel och fotboll.

Mellan Trångsund och Farsta ligger Ågesta Friluftsområde med flera olika spår - allt från den enkla promenaden till det lite tuffare milspåret i skogen. Under vintern görs flera skidspår i ordning både i skogen och ute på golfbanan.

Kommunikation

Med pendeltåget från Skogås centrum tar det ca 16 minuter till Södra Station och ca 20 min till T-centralen. Med bil tar det ca 15 min till centralen. (ej rusningstid).
Direktbussar går från Länna till Farsta och Haninge. Nattbussar stannar på Gamla Nynäsvägen. Från närliggande Vega går direktbussar till Gullmarsplan.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 33
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering