Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Vårby

Vårby i Huddinge kommun är belägen invid Mälarens östra strand och gränsar till Stockholms stad, Ekerö och Botkyrka kommun. Vårbyfjärden och Albysjön utgör gräns i väster. Här finns T-bana som smidigt tar en till Stockholm C.

Affärer och service

Vårby Gårds centrum ligger vid T-bane stationen. Gångavstånd till både Skärholmen C och Kungens Kurva som erbjuder alla butiker och service som man kan behöva.

Sport och fritid

I Vårby finns bland annat bibliotek med Information Huddinge, som ger vägledning och information till invånare och besökare. Där finns också sim- och sporthall, vårdcentral, dagcentral för pensionärer och Internationella Barnkonstmuseet. Sim- och sporthall finns på gång och cykelavstånd. I Fittja finns Europas största nöjescenter och Sveriges största lekland.

Nedanför kolonilotterna i Vårby gård, vid Mälarens strand, ligger Vårby brygga. Den invigdes i maj 2002 som ett delprojekt inom storstadssatsningen i Vårby gård och har nu blivit en succé.

Kommunikation

T-bana via Stockholms central till Ropsten eller Norsborg. I området finns flera busslinjer, bl.a. till Flemingsberg och Huddinge, Skärholmen och Kungens Kurva.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 33
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering