Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Vidja

Vidja är ett område som är under detaljplanering för att kunna förbättra vägar, dra in kommunalt vatten och avlopp mm. Ett expansivt område där många bor året runt. Här finns närhet till natur, sjön Orlången, Ågesta golfklubb samt ridskola.

Shopping och service

Nära till Farsta centrums stora utbud av restauranger och butiker.

Sport och fritid

Det är inte långt ifrån Ågesta friluftsområde med bad, fiske, paddling, vindsurfing, promenadstråk, motionsspår mm. I Orlången finns det bl.a. gädda, gös, abborre samt kräftor. På vintern åker man både skidor och skridskor på sjön. I området finns också ridskola samt Ågesta golfbana. I området finns festplats, lekplatser och badplatser vid sjön Orlången. Här finns även möjlighet att fiska bl.a. kräftor.

Kommunikation

Till Vidja kommer man med bil eller buss. Buss 742 går från Huddinge centrum via Farsta strand till Farsta centrum på ca 20 minuter och buss 833 går mellan Vidja, Pelikanvägen och Farsta strand. Med bil är man i Farsta på ca 10 min och till storstan på ca 30 min.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 33
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering