Din mäklare i Karlshamn

Mäklarhuset KarlshamnBesöksadress

Kungsgatan 44 374 36 Karlshamn

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Kontakta oss gärna om du har frågor om bostadsmarknaden eller om du vill ha en värdering på din bostad. Vi finns här för dig.

Våra mäklare kan Karlshamn

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Vi får varje år förtroendet att hjälpa många kunder att genomföra lyckade affärer. Vi anser att varje affär är unik, därför utgår vi alltid efter just dina krav och önskemål. Vårt mål är att göra en så bra affär som möjligt för dig som skall köpa, sälja eller byta bostad.

Mäklaruhset Karlshamn
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Karlshamn Kungsgatan 44 374 36 Karlshamn

Öppettider


Vardagar 9-17
Helgdagar och övriga dagar, enligt överenskommelse.

Boka fri värdering


Är du nyfiken på vad din nuvarande bostad är värd hjälper våra mäklare dig gärna med en fri bostadsvärdering. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en värdering.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Välkommen till din mäklare i Karlshamn.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.