Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Att bo i Kungsängen

Kungsängen är ett mycket trivsamt område i Upplands-Bro kommun. Beläget vid Mälarens vatten och med vackra gröna omgivningar på behändigt avstånd till Stockholms centrala delar. Det är även nära till Arlanda och Enköping. I Kungsängen finns det flera vackra områden. Vad sägs om en villa eller lägenhet med vacker utsikt mot Mälaren samt gångavstånd till centrum med pendeltåg mot Stockholm eller Bålsta? Eller önskar du bo i det nya området Brunna Park och Norrboda med den nya handelsplatsen som växer fram? Många barnfamiljer väljer även Lillsjön eller Brunna där närhet till förskolor och skolor finns på gångavstånd och där naturen blir din granne. Vill du bo riktigt lantligt kanske området runt Lennartsnäs eller Ålsta passar bra. Gillar du äldre hus och områden så kan vi rekommendera den gamla delen i Kungsängen. Som sagt, detta är ett axplock av alla underbara områden i Kungsängen, Upplands-Bro kommun.

Finns intresse för idrott? Ja, då är vår vackra kommun, Upplands-Bro, något för dig! Här erbjuds bl.a golf, ridning, gym, idrottsplaner, båtliv, vackra löpspår och mycket annat. I Kungsängen finns även fina badmöjligheter vid Mälaren, Lillsjön eller Örnässjön. Är vintern kall och fin finns möjlighet att åka skridskor på sjöarna. Kungsängen är ett område för den moderna människan i vacker omgivning.

Välkommen till din lokala mäklare i Kungsängen!

Aktuella försäljningar
Visa alla 74
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Slutsåld nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering