Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mäklarhuset Sollentuna

I Sollentuna bygger vi vår verksamhet på kunskap, ambition och erfarenhet. Som vår kund kan du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela försäljningsprocessen. Våra mäklare bryr sig lite mer om detaljerna och det är en av anledningarna till att vi fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad. Helt enkelt därför att vi vet att varje försäljning är unik och vi inte tar några genvägar. Varje fastighet har sina egna förutsättningar där vår bredd och spetskompetens förenklar för både säljare och köpare och gör Mäklarhuset till det bästa valet vid alla sorters fastighetsaffärer.

Vi ger din bostad marknadens bästa förutsättningar

Vi har lång erfarenhet av att förmedla allt från lägenheter till radhus, från villor till sjöfastigheter och tomter. Vi kan erbjuda den bredaste marknadsföringen, de senaste digitala lösningarna och det mest uppdaterade köparregistret, allt för att ditt livs största affär skall bli så enkel som möjligt och vara optimal utifrån din bostads förutsättningar. Vill du veta mer om vår fastighetsförmedling och hur vi säljer din bostad till högsta pris, ring oss på 08-594 690 40 eller fyll i dina kontaktuppgifter högst upp på sidan så hör vi av oss inom kort.

Aktuella försäljningar
Visa alla 29
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering