Michaela Lopez

Hej, vad kul att du har hittat hit till mig! Kort om mig, jag är en positiv och energifylld tjej som alltid ser möjligheter. Starka egenskaper som kännetecknar mig och mitt arbetssätt är lyhördhet, flexibilitet och att jag alltid är väl påläst. Min främsta och viktigaste egenskap är lokalkännedomen jag besitter, jag är född och uppvuxen i Akalla och har en stor förkärlek för området.

Lokalkännedom

Att anlita en mäklare med bra lokalkännedom tillför många fördelar och kan många gånger vara avgörande. Jag vet områdets smultronställen och unika kvaliteter, jag har koll på omgivningen och förutsättningarna att marknadsföra objektet på bästa möjliga sätt.

Att anlita mig

Vad du kan förvänta dig av mig som mäklare är ett genuint och personligt engagemang. Samtidigt som jag vill tillföra trygghet genom hela försäljningsprocessen är min självklara ambition att överträffa just dina förväntningar. Jag lämnar aldrig något åt slumpen och genom noggrann planering skräddarsyr vi tillsammans en strategisk plan för att nå bästa slutresultat.

Jag hjälper dig!

Om du går i säljtankar, letar bostad eller bara vill veta mer om dagens bostadsmarknad, tveka inte på att höra av dig, jag hjälper dig!

Michaela Lopez Fastighetsmäklare
Michaela Lopez

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Michaela har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 2 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering