Petra Stenberg

Med stort engagemang, noggrannhet och intresse tar jag mig an din bostadsaffär. Jag gör alltid mitt yttersta för att kunderna ska känna sig nöjda och trygga genom hela processen och strävar alltid efter att få så högt slutpris som möjligt.

Om mig

2009 valde jag att vidga mina vyer med att flytta ifrån min hemstad Skellefteå till Stockholm. Efter en mångårig bakgrund som säljare hoppade jag för ett par år sedan in i mäklarbranschen som jag verkligen stortrivs med. Jag är en tävlingsmänniska och gör alltid mitt yttersta med det jag tar mig samtidigt som jag besitter det norrländska lugnet och tryggheten som jag vet är väldigt uppskattat.

Vi ses!

Ring mig för ett förutsättningslöst kostnadsfritt möte. Träffas gärna hemma hos er för att lära känna er och bostaden för att kunna skräddarsy efter era önskemål och förutsättningar. Då får jag även presentera mig, hur jag jobbar och Mäklarhusets förmånliga kvalitetstjänster.

Petra Stenberg Fastighetsmäklare
Petra Stenberg

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Petra har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 13 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering