Din mäklare i Västerås

Mäklarhuset VästeråsBesöksadress

Stora Gatan 44 A 722 12 Västerås

Behöver du en mäklare i Västerås? Ska du köpa eller sälja bostad i Västerås är du varmt välkommen att kontakta Mäklarhuset. Våra mäklare på kontoret i Västerås är skickliga, erfarna och engagerade och kommer göra allt för att du skall göra en trygg och för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarhuset erbjuder dig en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Med oss som din lokala mäklare i Västerås blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare. Vi lägger stor vikt på att förmedla den rätta känslan av ditt hem - det lyckas vi med tack vare ett förstklassigt annonsmaterial och ett modernt, skandinaviskt bildspråk av hög kvalité. Boka in ett möte med din lokala mäklare i Västerås redan idag.

MÄKLARE MED LOKAL FÖRANKRING I VÄSTERÅS

På kontoret möts du av fastighetsmäklare och medarbetare med högt engagemang och lång erfarenhet där alla arbetar målinriktat för att nå bästa tänkbara resultat. Våra mäklare kan Västerås, staden och området runtom i detalj och hjälper dig på vägen mot den perfekta bostadsaffären. Våra mäklare har koll på allt från kvadratmeterpris, till de bästa skolorna och de mysigaste restaurangerna. Självklart är vi specialister på de olika boendeformerna, så du kan känna dig trygg i att du får hjälpen du behöver när du ska köpa eller sälja en bostad eller villa. Vår strävan är att vara det självklara alternativet när du behöver hjälp att sälja eller köpa din bostad

Att köpa eller sälja bostad är för de flesta en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Vår strävan är att vara det självklara valet när du behöver hjälp att sälja eller köpa din bostad. Vi ser att varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara en trygg process för både köpare och säljare och samtidigt lönsamt för dig som säljare.

VI HAR NÖJDARE KUNDER

Vi är oerhört stolta över vår höga kundnöjdhet och arbetar ständigt med att utveckla den service vi ger till våra kunder, eftersom vi vet att det är grunden för goda kundrelationer och lyckade bostadsförsäljningar.

Mäklaruhset Västerås


Mäklare & medarbetare


Kundrecensioner

4,5

Jag har haft 2 försäljningar med Andreas Söderkvist, funkat utmärkt båda gångerna. Kan inte bli annat än 5 stjärnor i betyg!
Christer Bäckström
Ska vi någonsin flytta igen blir det garanterat Andreas vi kontaktar. Engagerad, trevlig och väldigt proffsig.
Moa Palm
Fantastiskt mäklare, gjorde allt lättare för mig. Som ovan med allt var det en hel del frågor som togs emot och förklarades snabbt och tydligt. Rekommenderas helt klart 👍🏻
Jimmie Eriksson
Andreas Söderkvist gav ett professionellt, varmt och välkomnande intryck genom hela affären. Allt kändes lätt och smidigt och det var aldrig några konstigheter. Om vi någon gång ska flytta igen så är det honom jag kommer kontakta.
Douglas Haettman
Väldigt proffesionella och bra service.
Erik Linton
Ett mycket väl utfört mäklaruppdrag av Andreas, som trots en vid tillfället trög marknad inte gav upp utan kämpade ända in i mål och levererade Trevligt bemötande och bra kommunikation hela vägen. Rekommendera starkt!
Hans Waern
Bostadsaffärer sköts med gedigen kunskap och stort engagemang. Jag personligen har valt Mäklarhuset alla gånger jag sålt en bostad och kommer med det fortsätta!
Jonas Brändström
Gick enkelt & smidigt genom hela processen.
Christofer Udd
Andreas Söderkvist, gör allt och lite till för att det ska bli en smidig affär både om man är köpare och säljare. Han har även hjälpt till att titta på köpobjekt som inte säljs av Mäklarhuset. Ger ett gott intryck och ställer alltid upp! Skulle aldrig gå till någon annan än Andreas när jag ska sälja eller köpa igen.
Adam Liifw
Väldigt proffsigt hanterat, både gentemot säljare och köpare. Helt transparent gällande budhistorik och loggning.
Andreas Kandell
Professionellt, smidigt, snabbt, enkelt
Rolf Olssson
Vi fick ett seriöst mottagande och Mäklarhuset hjälpte oss att lösa allt på det bästa sättet. Vi är jättenöjda och kan varmt rekommendera dem. Lili-Ann Häggström
Lili-Ann Häggström

Hitta till oss


Mäklarhuset Västerås Stora Gatan 44 A 722 12 Västerås

Öppettider


Öppettider:
Måndag - Fredag : 10.00 - 16.00
Lunchstängt : 12.00 - 13.00

VI HJÄLPER DIG VÄRDERA, SÄLJA OCH KÖPA BOSTAD i VÄSTERÅS


När du väljer oss som din mäklare när det är dags att köpa, värdera eller sälja bostad kan du vara trygg i ditt val. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Västerås idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna Mäklarhuset Västerås!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.