Din mäklare i Västerbotten

Mäklarhuset VästerbottenSka du köpa eller sälja en bostad? Vi har full koll på bostadsmarknaden. Alla mäklare som arbetar här på Mäklarhuset i Västerbotten älskar det vi gör och är dedikerade våra kunder och affärer. Vi jobbar stenhårt för att du som kund ska bli nöjd och vi strävar alltid att sälja till högsta möjliga slutpris. Det är därför som vi är det självklara valet för många när man ska flytta och anlita en fastighetsmäklare.

Boka in ett möte med oss så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig att sälja din bostad. Behöver du råd och stöd i din köpprocess så hjälper vi dig gärna med det också. När du bokar ett möte med någon av oss så bjuder vi dig även på en kostnadsfri värdering. Vi älskar att göra ett bra arbete, hör av dig till oss idag.

Letar du fastighetsmäklare i Västerbotten?

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Våra fastighetsmäklare arbetar aktivt med att ständigt ligga i framkant och erbjuda den bästa mäklartjänsten. För oss är varje affär unik och vi värdesätter att kontakterna blir direkta och personliga. Vi på Mäklarhuset i Västerbotten ser till att du får ut det mesta möjliga av din affär, oavsett var du vill bo.

Mäklaruhset Västerbotten
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Västerbotten

Våra mäklare hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad


Med Mäklarhuset som din mäklare i Västerbotten får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Västerbotten idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.