Din mäklare i Vaxholm

Mäklarhuset VaxholmBesöksadress

Hamngatan 28 185 32 Vaxholm

Ska du köpa eller sälja en bostad? Våra mäklare på kontoret i Vaxholm är skickliga, erfarna och engagerade och kommer göra allt för att du skall göra en trygg och bra affär. Vi hjälper dig att kostnadsfritt värdera din nuvarande bostad och berättar gärna om den lokala marknadens förutsättningar.

Vi gör allt för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt då du genomför din största och kanske allra viktigaste affär i livet. Vi har alltid kunden i fokus och vi är inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare - lokala experter på Vaxholm

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärer man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service. Kontakta din lokala mäklare i Vaxholm idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkommen oss och till Vaxholm, the capitol of the archipelago!

Mäklaruhset VaxholmVåra kontor i Vaxholm

Mäklare & medarbetare


Wictoria Nilsson

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Angelica Brehmer

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Vaxholm Hamngatan 28 185 32 Vaxholm

Köpa, sälja eller värdera bostad i Vaxholm


Vi erbjuder dig stor lokalkännedom, engagemang och erfarenhet. Vi kan bostadsmarknaden och hjälper dig att värdera din bostad helt kostnadsfritt, något som gör det lättare för dig att få din bostad såld till rätt pris.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta våra mäklare i Vaxholm idag.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.