Vi i Vaxholm bygger vår verksamhet på kunskap, ambition och erfarenhet. Som vår kund kan du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela din bostadsförsäljning. Våra mäklare bryr sig lite mer om detaljerna och är en av anledningarna till att vi fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder, åtta år i rad. Helt enkelt därför att vi vet att varje försäljning är unik och vi tar inga genvägar. Varje fastighet har sina egna förutsättningar där vår bredd och spetskompetens förenklar för både säljare och köpare och gör Mäklarhuset till det bästa valet vid alla sorters fastighetsaffärer.

Vi ger din bostad marknadens bästa förutsättningar

Vi har lång erfarenhet av att förmedla allt från lägenheter, villor, radhus, fritidshus till sjöfastigheter och tomter. Vi kan erbjuda den bredaste marknadsföringen, de senaste digitala lösningarna och det mest uppdaterade köparregistret - allt för att ditt livs största affär ska bli så enkel som möjligt och vara optimal utifrån din bostads förutsättningar. Vill du veta mer om vår fastighetsförmedling och hur vi säljer din bostad till högsta pris, ring oss på 08-541 310 50 eller klicka på den tjänst du vill ha hjälp med i menyn till höger "Beställ tjänster". Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi er inom kort.

Mäklarhuset Vaxholm

Med hjärtan som klappar för vårt yrke blir det en självklarhet att vi ger den bästa service, aktiv och engagerad försäljning och gedigen kunskap som är grunden i varje lyckad fastighetsaffär. Till vår hjälp har vi marknadens bästa verktyg för att underlätta när du ska byta bostad.

Med andra ord är Mäklarhuset det enkla valet när du ska sälja din bostad i Vaxholm.

Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Boka värdering
Aktuella försäljningar

Visa alla 39
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering