Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Lokal fastighetsmäklare med smart marknadsföring

Mäklarhuset Vaxholm är din lokala mäklare på Tynningö. Vi är ett tävlingsinriktat gäng som alltid strävar efter nöjda kunder samt att få ut bästa möjliga pris för din bostad!

Vi kan försäljning och vi kan Tynningö

Ska du sälja eller köpa villa, fritidshus eller tomt på Tynningö eller öarna runt omkring finns vi till din hjälp. Vi är ett glatt, tävlingsinriktat och professionellt gäng med lokal anknytning. Vi bor själva på Tynningö, Rindö och Resarö och brinner för affärer och nöjda kunder. Vi tror på det personliga engagemanget i kombination med marknadens smartaste marknadsföring

Vi skräddarsyr försäljningen för bästa resultat

Vi vet att läget och närmiljön är viktig vid valet av bostad. Varje bostad är dessutom unik. Därför skräddarsyr vi varje försäljning för att nå ut till rätt köpare. För oss är det viktigt att ge både köpare och säljare personlig service, lokal kunskap och ett nära samarbete. Vi vill att varje kund ska vilja rekommendera oss vidare.

Smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Bostadsaffären görs på nätet idag. Därför så har Mäklarhuset valt att utveckla marknadens smartaste verktyg som optimerar upplevelsen både för säljare och köpare. HD-kvalité på bilderna, digitala beskrivningar, virtuella visningar, kartsök, drönarvyer och smart annonsering som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt köpare. Med våra verktyg vet vi idag med stor säkerhet vem köparen av din bostad är samt hur vi ska göra för att nå fram till köparen.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 45
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering