Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Ramsö - en skärgårdsidyll på pendelavstånd från Strömkajen

På Ramsö möts du av flakmopeder, grusvägar och vackra skärgårdshus när du kliver av båten. I det vackra vänthuset på ångbåtsbryggan så finns både bibliotek och gummistövlar som väntar på besök från sina ägare och någon som vill låna en bok.

För permanent eller fritidsboende

Ramsö har sedan förra sekelskiftet varit ett sommarnöje för många familjer. I dagsläget bor ett 40-tal personer permanent på ön och det finns två aktiva varv som bidrar till en levande skärgård. Ön har en blandad bebyggelse med många sekelskifteshus från förra seklet blandat med frititdshus från 60-70-talet och moderna villor och sommarnöjen från 2000-talet. Ön är bilfri och det vanligaste transportmedlet på ön är dina egna ben, flakmoped, cykel eller en och annan fyrhjuling eller golfbil. Ska du sälja eller köpa villa, fritidshus eller tomt på Ramsö eller öarna runt omkring finns vi till din hjälp. Vi är ett glatt, tävlingsinriktat och professionellt gäng med lokal anknytning. Vi bor själva på Tynningö, Rindö och Resarö och brinner för båtliv, affärer och nöjda kunder. Flera av oss har klass 8 och egen båt. Vi tror på det personliga engagemanget i kombination med marknadens smartaste marknadsföring.

Kommunikation

Ramsö trafikeras med Waxholmsbåt året runt med ett flertal turer från morgon till kväll. Pendlarbåt går sedan ett år tillbaks året runt in till Strömkajen i Stockholm. På pendelbåten gäller SL-kort. Vill du inte åka båten in till Stockholm kan du kliva av eller på båten i Vaxholm där du antingen kan parkera din bil eller ta bussen vidare in till Danderyd eller Östra Station. För permanentboende på Ramsö finns möjlighet att köpa förmånligt årskort på Waxholmsbolaget.

Smarta verktyg för en lyckad bostadsaffär

Bostadsaffären görs på nätet idag. Därför så har Mäklarhuset valt att utveckla marknadens smartaste verktyg som optimerar upplevelsen både för säljare och köpare. HD-kvalité på bilderna, digitala beskrivningar, virtuella visningar, kartsök, drönarvyer och smart annonsering som med intelligent teknik matchar din bostad mot rätt köpare. Med våra verktyg vet vi idag med stor säkerhet vem köparen av din bostad är samt hur vi ska göra för att nå fram till köparen.

Aktuella försäljningar
Sökalternativ
Visa alla 45
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering