Din mäklare i Mölndal

Mäklarhuset MölndalBesöksadress

Brogatan 2A 431 30 Mölndal

Letar du mäklare i Mölndal? Vi på Mäklarhuset arbetar lokalt och vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd så hjälper vår mäklare dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad i Mölndal. Välkommen till Mäklarhuset! Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Mölndal ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

KÖPA, SÄLJA ELLER BO KVAR?

Vår breda kunskap och långa erfarenhet i kombination med passion för yrket borgar för din trygghet och inte minst ett lyckat resultat oavsett marknad. Kontakta oss för en gratis konsultation om vad som är bäst för dig just nu: köpa, sälja eller bo kvar?
Med branschledande och smarta tjänster erbjuder vi marknadsföring som sticker ut och gör skillnad för att nå ut till nya kunder.
Genom att kombinera personlig service och bra försäljningsstrategier vill vi hjälpa dig att hitta den smartaste vägen till en lyckad bostadsaffär. Vi som jobbar som mäklare i Mölndal ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

VÅRA MÄKALRE KAN MÖLNDAL

Med Mäklarhuset som din mäklare i Mölndal får du tillgång till våra lokala specialist Våra fastighetsmäklare har alltid kunden i fokus och vi är inriktade på att nå gemensamma mål tillsammans med våra kunder.

På vårt kontor Mölndal möter du engagerade mäklare som gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd med din bostadsaffär oavsett om du är köpare eller säljare. Med vår långa erfarenhet av bostadsmarknaden i Mölndals kommun kan vi ge dig ovärderlig hjälp när du ska köpa eller sälja bostad. Du är alltid välkommen att höra av dig om du är nyfiken på hur marknaden ser ut i Mölndal.

VILL DU FÅ SÅLT DIN BOSTAD OCH FÅ BRA BETALT?

VR gör det möjligt för köparna gå på visning av din bostad utan att lämna soffan hemma. En smart tjänst från Mäklarhuset.
Skicka ett sms till 71120 med texten ”värdering *mellanslag* ditt postnummer” så kontaktar vi dig!

Ska du sälja din bostad och tycker att det är viktigt att du bli riktigt nöjd? Då tycker kanske du, precis som vi, att marknadsföringen av din bostad och det personliga engagemanget hos mäklaren är avgörande för att få bäst betalt?!

Vill du få hjälp genom hela försäljningsprocessen?
Vi ger dig personlig service, ett nära samarbete och genomför en aktiv försäljning!

Mäklaruhset Mölndal
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Mölndal Brogatan 2A 431 30 Mölndal

BOKA FRI VÄRDERING


Våra erfarna mäklare står redo att hjälpa dig när du ska köpa, sälja eller värdera bostad i Mölndal. Vi guidar dig med trygg hand hela vägen från värdering till färdig bostadsaffär. Vi kommer att göra allt och lite till för att överträffa dina förväntningar!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Mölndal.
Välkommen till din lokala mäklare i Mölndal,


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.