Mattias Söderberg

Med en stor portion energi, höga ambitioner och en unik strategi är mitt mål att alltid överträffa både köpare och säljares förväntningar. Söker du en engagerad mäklare som alltid gör det där lilla extra? Låt mig då guida dig genom din viktigaste affär, som även kommer att bli din bästa affär. Med hjälp av Mäklarhusets enastående verktyg har jag möjligheten att visa just din bostad på bästa vis.

Vem är Mattias?

Jag är en person med mycket energi och som alltid har något projekt på gång. När jag inte jobbar umgås jag med min fästmö, vänner och familj. Några utav mina passioner här i livet är att resa och uppleva nya platser, dyka, köra MC och samla på whisky.

Bakgrund

Starkt driven och målinriktad säljare med 20 års erfarenhet och ekonomiutbildning. Tidigare distriktschef, avdelningschef, biträdande chef, samt även B2B och B2C försäljning innan jag valde att sadla om till fastighetsmäklare. Sitter idag som ordförande för Brf Kornetten 1. En förening med säte i Barkarbystaden, Järfälla, som bildades i juni 2017 och innehåller 56 lgh uppförda 2017.

Mattias Söderberg Fastighetsmäklare
Mattias Söderberg

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering