Sök Meny
Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Din mäklare i Enköping och Bålsta

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Bålsta

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Enköping och Bålsta

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Enköping eller Bålsta idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Enköping och Bålsta

Kyrkogatan 12, 745 31 Enköping

Mån - Fre 09.00 - 17.00, lunchstängt 12-13.

Tel: 0171 - 24300

enkoping@maklarhuset.se

Aktuella försäljningar
Fler sökalternativ
Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Våra kontor
Mäklarhuset Bålsta
Tel: 0171-570 75
Kyrkogatan 12
745 31 Enköping
Mäklarhuset Enköping
Tel: 0171 - 24300
Kyrkogatan 12
745 31 Enköping
Boka fri värdering