Mäklare i Österåker

Lina Öhrström

Lina Öhrström

Lina Öhrström

Fastighetsmäklare

Kontor
Österåker
Talar

Mäklare i Österåker

Lina Öhrström

Att få hjälpa kunder med en av sina största och viktigaste affärer i livet är en stor ära och mitt mål är alltid att göra affären så smidig och lönsam som möjligt. Jag tror på att skapa en trygg och förtroendefull relation med mina kunder, och jag är här för att stötta och guida genom hela processen, oavsett om du är ny på bostadsmarknaden eller är van att göra bostadsaffärer.

Genom min långa erfarenhet inom försäljning och service vet jag hur viktigt det är att förstå varje kunds unika behov för att sedan kunna uppfylla dem på bästa möjliga sätt. För att nå våra gemensamma mål jobbar jag strukturerat, engagerat och envist.

Då jag själv bor i Österåker, närmare bestämt Svinninge har jag bra lokalkännedom om vår vackra skärgårdskommun. Varmt välkommen att kontakta mig, oavsett om det handlar om att hitta ditt drömhem, att sälja din nuvarande bostad eller om du behöver rådgivning!

"Engagemang gör skillnad!"Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Österåker Stationsvägen 8 184 50 Åkersberga Fakturaadress: Box 12 186 21 Vallentuna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.