Mathias Gustavsson - mäklare i Österåker

Jag började mitt arbete på Mäklarhuset 2015 som assistent och visningsvärd, arbetar sedan 2019 som fastighetsmäklare med fokus på Österåker och Stockholms skärgård, för att göra det smidigt för både mina skärgårdssäljare och köpare så har jag även fartygsbefäl klass 8 utbildning och tillsammans med egen båt gör att jag smidigt kan visa och värdera fastigheter ute i skärgården på ett säkert och smidigt sätt. Har under dom senaste 15 åren arbetat med försäljning vilket har givit mig en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Mer om mig

Har alltid haft en kärlek till vår skärgård så valet av att bosätta mig nära vattnet föll sig självklart. Efter ha bott i Norrort hela livet så har jag skaffat mig en bred lokalkännedom både på fastlandet men även i vår vackra skärgård.

Målsättning

Mitt mål är att få både köpare och säljare att känna sig trygga i den största affären man gör i livet, att alltid vara anträffbar och få ut det bästa slutpriset. För mig är kvittot på ett bra arbete att få rekommendationer och återkommande kunder.

Högst slutpris, vinner!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Mathias Gustavsson, mäklare / delägare i Österåker
Mathias Gustavsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.