Mathias Gustavsson - mäklare i Österåker

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (24 omdömen)

Jag heter Mathias och började mitt arbete på Mäklarhuset 2015 som assistent och visningsvärd, arbetar sedan 2019 som fastighetsmäklare med fokus på Österåker men även Österåker och Värmdö skärgård som mitt hjärta brinner lite extra för. Har under dom senaste 15 åren arbetat med försäljning vilket har givit mig en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät.

Mer om mig

Jag är född och uppvuxen i Täby men bor idag i Vaxholm tillsammans med min sambo och dotter. Har under min uppväxt spendera stora delar av min tid i stockholmsskärgård, så valet för mig att bo nära vattnet föll sig väldigt naturligt, när jag inte är på jobbet spenderar jag dagarna ute bland kobbar och skär med familjen och försöker upptäcka alla smultronställen skärgården har att erbjuda.

Målsättning

Mitt mål är att få både köpare och säljare att känna sig trygga i den största affären man gör i livet, att alltid vara anträffbar och få ut det bästa slutpriset. För mig är kvittot på ett bra arbete att få rekommendationer och återkommande kunder.

Högst slutpris, vinner!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Mathias Gustavsson Fastighetsmäklare / Delägare
Mathias Gustavsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler