Emma Samuelsson - mäklare i Borlänge

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (4 omdömen)

Jag ser möjligheter, är målinriktad, och älskar mitt jobb! Av mig kan du förvänta dig ett personligt engagemang utöver det vanliga. Att byta bostad kan vara svårt på många olika sätt, det handlar för många om livets största affär. Jag är tillmötesgående, och lyssnar på vad som är viktigt för just dig för att vi tillsammans ska kunna lägga upp en strategisk plan som maximerar din försäljning.

Kort om mig

Jag är född och uppvuxen i staden Norrköping där jag varit verksam som Fastighetsmäklare. Jag har i mina tidigare yrken arbetat många år med människor inom service och försäljning ,det är därför något som ligger mig varmt om hjärtat. Mitt arbete är en livsstil, och mina kunder är min tändvätska. Jag hoppas få vara ditt självklara val när det är dax för en förändring!

Kvalitet är inte en handling, det är en vana!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Emma Samuelsson Fastighetsmäklare
Emma Samuelsson

Fastighetsmäklare

Kontor: Borlänge
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.