Rasmus Törnros - mäklare i Sollentuna

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (29 omdömen)

En trygg affär som också ger ett högt slutpris. Med en strukturerad plan och med fokus på högsta kvalité i varje steg ser jag till att mina kunder får en trygg upplevelse med bäst resultat. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar. Efter många års erfarenhet inom fastighetsbranschen vet jag hur en försäljningsprocess ska gå till.

Kvalitet är viktigare än kvantitet!

Jag ser varje försäljning som ett förtroendeuppdrag och mina ambitioner är att du alltid ska känna dig involverad och hörd, för att i slutet av försäljningsprocessen känna dig mer än nöjd med ditt val av mig som mäklare. Som mäklare måste man alltid vara på tå och ha kunden i fokus oavsett storlek på bostad, alla är lika viktiga.

Vad mina kunder tycker!

"Rasmus var oerhört energisk, strategisk och målinriktad. Mycket bra på att ge kontinuerlig feedback kring aktuell status!" - säljare på Edsviksvägen 84C "Precis som förra försäljningen imponerades vi av hur smidigt försäljningen. Proffsigt jobb och trevliga medarbetare. Mvh Margareta" - säljare på Klockargränd 36 Läs mer rekommendationer på https://www.hittamaklare.se/rasmus.tornros

Jag är inte nöjd förrän du är nöjd!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Rasmus Törnros Fastighetsmäklare
Rasmus Törnros

Fastighetsmäklare / Partner

Kontor: Sollentuna
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler