Diana Taha - mäklare i Solna

Söker du en mäklare som delar samma band som dig till din bostad och ditt område? Då har du klickat rätt. Jag är född och uppvuxen här och har en anknytning som få andra har till Solna. Naturligtvis kan jag min hemmaplan utan och innan, allt från hur kommunikationerna funkar till vilket promenadstråk som passar bäst när du ska på din söndagspromenad. Mina främsta egenskaper är att jag är driven, snabb och anpassningsbar. Jag prioriterar varje affär som om den vore min första, och mitt mål är att du alltid ska känna dig hörd, förstådd och respekterad.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Diana Taha Fastighetsmäklare
Diana Taha

Fastighetsmäklare

Kontor: Solna / Sundbyberg
Talar: Svenska, English
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Solna

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.