Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Gör valet enkelt - Mäklarhuset Solna och Sundbyberg

Ska du köpa eller sälja bostad? Letar du mäklare i Solna eller Sundbyberg? Mäklarhuset erbjuder en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vare sig du ska sälja lägenhet eller sälja hus underlättar vi processen, från start till slut. Med ett rikstäckande kundregister, unik marknadsföring och äran av att vara utsedda till mäklarföretaget med nöjdast kunder åtta år i rad, gör vi ditt val enkelt att välja mäklare i Solna och Sundbyberg när du ska sälja bostad.

Din fastighetsmäklare i Solna och Sundbyberg

Våra mäklare har ett genuint intresse för varje bostadsaffär och ingen affär är den andra lik. Därför skräddarsyr vi alltid varje förmedling med en individuell marknadsstrategi utifrån dig som kund, din bostads förutsättningar och den aktuella bostadsmarknaden. Vi har bred erfarenhet och stor lokalkännedom om Solna och Sundbyberg, vilket innebär att vi har koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, naturområden, lokala kommunikationer, vad som är på gång och annat en potentiell köpare vill känna till i respektive område. Som kund kan du känna dig trygg i att vi går steget längre för att optimera samarbetet och maximera försäljningen av din bostad. Vi är din mäklare i Solna och Sundbyberg.

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering