Filip Åkerlund - mäklare i Täby & Danderyd

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (6 omdömen)

Jag är en driven och resultatinriktad mäklare som drivs av att göra dig som kund nöjd. Att överträffa era förväntningar och att varje kund ska bli ambassadör åt mig och rekommendera mig vidare är mitt mål. Jag har varit i branschen strax över tre år och trots utmaningar i både samhället och världen så blir det ändå bara roligare och roligare.

Varje bostad är unik

Jag förstår att varje försäljning är unik och alla säljares behov är olika. Därför är jag alltid uppdaterade med vad som gäller och jag kan räta ut alla frågetecken, för att göra din bostadsresa så smidig som möjligt. Med mig har du inte bara någon som vill göra snabba pengar och sälja en bostad. Jag är vid din sida genom hela processen, både inför, under och efter att bostaden är såld.

Täby, Danderyd och Vallentuna

Jag är född och uppvuxen i Täby men har genom blivit "hemma" i både Vallentuna och Danderyd också. Vänner, jobb och fritidsintresse har gjort att jag känner till alla tre kommunerna lika väl. Vill du ha en lokal mäklare med båda fötterna på jorden som ser till ditt bästa när det är dags för ditt livs kanske största affär ekonomiskt? Då ringer du mig!

Nöjda kunder är allt för mig!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Filip Åkerlund Fastighetsmäklare
Filip Åkerlund

Fastighetsmäklare

Talar: Svenska, English
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina kollegor på Mäklarhuset Täby & Danderyd

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.