Petter Jansson - mäklare i Borlänge

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (14 omdömen)

Jag heter Petter och arbetar som fastighetsmäklare på Mäklarhuset. Jag är inne på mitt femtonde år som mäklare och har valt att lämna Stockholm och stadslivet för att låta mina barn växa upp i en lugnare och mer naturnära miljö. Jag är väl förtrogen med Falun och dess omgivning då en delar av familjen kommer härifrån.

Nöjda kunder

Jag brinner för att förmedla människors hem. Min målsättning är att alltid ge köpare och säljare det lilla extra, både när det gäller service och slutpris. Att både köpare och säljare är nöjda med affären ser jag som ett kvitto på framgång. Undrar du vad din bostad är värd? Eller behöver du guidning hur du ska tänka kring bostadsköp? Oavsett är du varmt välkommen att höra dig!

För mycket av en bra sak kan var underbart!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Petter Jansson Fastighetsmäklare
Petter Jansson

Fastighetsmäklare / Tjänstledig

Kontor: Borlänge / Falun
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler