Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Morgondoppet - havsnära passivhus med takträdgård

På alldeles underbart läge i natursköna Borstahusen, med gångavstånd till bad, golf, restauranger och underbara promenadstråk längs havet finner ni kvarteret Morgondoppet. Morgondoppet har skapats utifrån ambitioner och drömmar om att bygga något unikt på en plats som det är få förunnat att få kalla sitt hem. Resultatet har blivit ett mikrokvarter som genomsyras av visionär design, miljötänk och exklusiva materialval tillsammans med väldisponerade ytor samt ytterst generösa tillvalsmöjligheter.

Njutningen och den livsstärkande känslan av ett tidigt Morgondopp har tillsammans med det ljuvliga, havsnära läget i det gamla fiskeläget Borstahusen inspirerat till husens design. Här ska man inte bara bo, här ska man njuta, leva, känna in och beröras av såväl hänförande omgivningar som husens medvetna ytskikt och detaljer.

Spektakulär arkitektur kombineras med passivhusets fördelar i form av behagligt inomhusklimat med FTX-ventilation och försvinnande låga driftskostnader. Husens exteriör har inspirerats av havets vågor, fiskarnas skimrande fjäll och den pittoreska känslan av husen i det gamla fiskeläget. Resultatet, estetiskt tilltalande huskroppar klädda i handslaget tegel, olikfärgat skiffer och mässingsplåt.

Insidan håller vad utsidan lovar med en stilfull, genomtänkt och noga selekterad blandning av material som bottnar i en industriell känsla med mjukare, varmare inslag. Tänk lyxig hotellkänsla. Generös takhöjd med synliga takbjälkar som löper från vardagsrum vidare in i badrum kontrasterar mot råare inslag av diamantslipade, tröskelfria betonggolv och skiffer. Såväl ugn från italienska Bertazonni, HTH-kök med bänkskiva av kvartskomposit som integrerad kyl & frys och vitpigmenterad ekparkett ingår i standardutförandet. Hiss erbjuds som tillval.
För mer information och bokning kontakta:

Rickard Lind, 0727-12 50 45

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering