Lotta Lönnquist - mäklare i Täby & Danderyd

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (1 omdömen)

Efter många år utomlands är jag äntligen tillbaka i området där jag föddes och växte upp. Min ambition och det viktigaste av allt för mig i rollen som mäklare, är att du som säljare eller köpare av en bostad, ska känna dig nöjd, sedd och hörd genom hela processen.

Bra kommunikation är A och O

Som den gamla lagidrottare jag är, liknar jag samarbetet i säljprocessen som ett lagspel där alla i teamet ska känna tillit, trygghet och hålla ett högt tak för en bra kommunikation, så att vi tillsammans kan prestera på topp. Efter alla år utomlands och ett antal flyttar till olika länder, vet jag vilken press och stress ett bostadsbyte ibland kan innebära där ofta många och snabba beslut ska tas

Teamet alltid viktigt

Här vet jag att jag kan vara till stor hjälp och guida er på eran bostadsresa. Bakom mig har jag mina fantastiska kollegor, där vi tillsammans står för hög kompetens, kamratskap och en gedigen entreprenörsanda. Tillsammans har vi skapat ett "Dream team" med en enorm erfarenhet av mäkleri som sitter som gjuten i väggarna i våran lokal på Stockholmsvägen 134 i Täby.

Success is best when it's shared

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Lotta Lönnquist Fastighetsmäklare
Lotta Lönnquist

Fastighetsmäklare

Talar: Svenska, English
Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina kollegor på Mäklarhuset Täby & Danderyd

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.