Helena Pradon - mäklare i Ängelholm

5 av 5 i betyg på HittaMäklare (4 omdömen)

Jag är fastighetsmäklare och jobbar som säljkoordinator på Mäklarhuset Ängelholm. Det är oftast mig ni först kommer i kontakt med här på Mäklarhuset. Min roll innefattar allt från att underlätta i mäklarnas vardag till att organisera ert tillträde. Att jag är fastighetsmäklare ger er som säljare och köpare en extra trygghet under en försäljning.

Köpa eller sälja en gård

Som fastighetsmäklare är min inriktning gårdar. Du kan anlita mig för att värdera och få ett uppskattat pris på din gård. Min expertis är en stor trygghet både för dig som vill köpa och dig som vill sälja en gård eller skogsfastighet. Jag förmedlar skog, lantbruk, hästgård, avstyckad gård eller helt enkelt ett lantligt boende. Varmt välkommen att kontakta mig om du funderar på att sälja din gård.

Om mig som mäklare

Efter att ha jobbat med hästar och hundar så var det dags att sadla om och göra något annat. Med stort intresse för hus och inredning var valet lätt, 2014 tog jag min kandidatexamen i fastighetsvetenskap. Jag är noggrann och engagerad i varje bostadsaffär och vill att både köpare och säljare ska bli nöjda. Som mäklare och person är jag strukturerad, lyhörd och handlingskraftig.

Väldigt positiv upplevelse. Personlig, seriös och trevlig. Bilder och presentation var otroligt bra. Återvänder gärna som kund och har rekommenderat flera vänner att anlita Helena.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Helena Pradon Fastighetsmäklare
Helena Pradon

Fastighetsmäklare / Säljkoordinator

Nöjda kunder
5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.