Josef Jabarkhel - mäklare i Göteborg Centrum

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (6 omdömen)

Jag är glad, energisk och positiv med full fart framåt! Då jag älskar fastigheter i alla dess former tar jag mig an varje kund med stort engagemang oavsett om förmedlingsuppdraget gäller privatbostäder, nyproduktion eller transaktion av kommersiella fastigheter. Med min omfattande erfarenhet, kunskaper och kontaktnät kan jag garanterat hitta rätt kund till just ert behov.

Språkkunskaper

Jag har bott i flera länder i Asien, Nordamerika, Europa och Norden. Därmed talar jag flytande persiska/dari, pashto, hindi/urdu, engelska samt förstår norska och arabiska på en avancerad nivå. Det är en bidragande faktor till varför jag har väldigt enkelt att kommunicera med alla slags människor oavsett bakgrund.

Marknadsföringskanaler

Med tanke på min erfarenhet inom elektronik, telekommunikation och IT-utveckling älskar jag att använda mig av digitala verktyg och social medier. Kundnyttan blir att det kommer ännu fler på visningarna vilket ökar chanserna för ytterligare budgivare. Klicka på youtube knappen under mina sociala medier för att se exempel på hur jag presenterar en bostadsrättsförening och bostadsrätt på film.

Kommersiella Fastigheter

Under mina 15 aktiva år inom försäljning och ledning har jag förstått vikten av B2B affärer och att en välfungerande relation med en företagskund kräver full service, effektivitet och ömsesidig lönsamhet. Därigenom har jag skapat långvariga och framgångsrika förbindelser med mitt kontaktnät och får löpande förtroendeuppdrag av mina företagskunder gällande deras privataaffärer efter transaktioner.

Nöjdast kunder!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.