Rasmus Törnros

En trygg affär som också ger ett högt slutpris. Med en strukturerad plan och med fokus på högsta kvalité i varje steg ser jag till att mina kunder får en trygg upplevelse med bäst resultat. Mitt mål är alltid att överträffa dina förväntningar. Efter många års erfarenhet inom fastighetsbranschen vet jag hur en försäljningsprocess ska gå till.

Kvalitet är viktigare än kvantitet!

Jag ser varje försäljning som ett förtroendeuppdrag och mina ambitioner är att du alltid ska känna dig involverad och hörd, för att i slutet av försäljningsprocessen känna dig mer än nöjd med ditt val av mig som mäklare. Som mäklare måste man alltid vara på tå och ha kunden i fokus oavsett storlek på bostad, alla är lika viktiga.

Vad mina kunder tycker!

"Rasmus var oerhört energisk, strategisk och målinriktad. Mycket bra på att ge kontinuerlig feedback kring aktuell status!" - säljare på Edsviksvägen 84C "Precis som förra försäljningen imponerades vi av hur smidigt försäljningen. Proffsigt jobb och trevliga medarbetare. Mvh Margareta" - säljare på Klockargränd 36 Läs mer rekommendationer på https://www.hittamaklare.se/rasmus.tornros

Jag är inte nöjd förrän du är nöjd!

Rasmus Törnros Fastighetsmäklare
Rasmus Törnros

Fastighetsmäklare / Partner

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Rasmus har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 28 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering