Mäklare i Vällingby - Hässelby-Spånga

Emil Johnsson

Emil Johnsson

Emil Johnsson

Fastighetsmäklare

Talar

Mäklare i Vällingby - Hässelby-Spånga

Emil Johnsson

Efter många års erfarenhet inom olika lagsporter har jag fått lära mig vikten av tydligt samarbete, målmedvetenhet samt tävlingsinriktning. Dessa ledord är något jag tagit med mig i yrket som fastighetsmäklare. Mitt mål är att ge dig en framgångsrik bostadsaffär som du kan känna dig nöjd med. Jag kommer ursprungligen från den vackra staden Leksand och idag har jag förmånen att arbeta i Vällingby men finns tillgänglig att förmedla bostäder i hela landet. Varje kund är unik och innehar olika typer av behov och tillsammans kan vi skapa en plan utifrån din situation för att du ska känna dig trygg genom hela förmedlingsprocessen. Med mig som mäklare får du en driven, strukturerad och tillgänglig mäklare som gör det yttersta för din försäljning så att du med glädje vill rekommendera mig vidare till familj, vänner och bekanta. Oavsett om du planerar att sälja din bostad, vill diskutera bostadsmarknaden eller önskar få ett uppdaterat värde av din nuvarande bostad så är du varmt välkommen att kontakta mig. Utbildad på högskolan i Gävle med en filosofie kandidatexamen inom företagsekonomi.

"Strukturerad, målmedveten och genuin. "
HittaMäklare
5.0Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Vällingby - Hässelby-Spånga Spånga Torg 4, Spånga

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.