Att bo i Strövelstorp

Att bo i StrövelstorpBesöksadress

Järnvägsgatan 3, Stortorget Ängelholm

I Strövelstorp finns flera populära idrottsföreningar med sporter så som fotboll, innebandy och bordtennis. Här finns också flera natursköna vandringsleder, som tar start från Örjaparken och sträcker sig mot Utvälinge, där Vegeholms slott passeras längs vägen. Här finns också Strövelstorps skola med en F-9 verksamhet, två fritidshem och en fritidsklubb. Finns även förskolor med sammanlagt sex avdelningar. I övrigt finns en livsmedelsbutik och ett omtyckt bageri i byn. Strövelstorp är beläget cirka tio minuter bilvägen från Ängelholm på ena hållet och femton minuter från Helsingborg på andra hållet. Goda bussförbindelser med Skånetrafikens buss 506 i båda riktningarna. Strövelstorps byalag är känt för sitt engagemang och arrangerar bland annat valborgs- och nationaldagsfirande samt en populär höstmarknad i Örjaparken.

Välkommen till din lokala mäklare i Strövelstorp

Mäklaruhset Ängelholm och Bjäre
Mer från oss


Kundrecensioner

4,3

Fantastisk mäklare! Proffsig , snabb och engagerad
Patrik Fredriksson
Tack Ulrika för din hjälp med att sälja vår stuga. Inte helt oväntat så fick vi den hjälp vi visste vi skulle få, och även ett pris som vi förvisso tycker vår stuga är värd men i dessa tider så är det riktigt bra gjort. Frågan är om det inte är lite av ett försäljningsrekord med 75 000 kvm i underbara Klitterbyn. Än en gång Tusen Tack 🙏🏻🍾🥂
Jerry Andersen
Mycket positivt, är så nöjd med resultat och personer som varit inblandad.
Birgitta Augustsson
Supernöjd med all hjälp o att det gick att sälja så snabbt.Tack.🙏
Gun-Marie Lindgren
Mycket god kunskap om tomter. Hittade köpare till min tomt på rekordtid och till det pris jag begärde. Rekommenderar mäklarhuset i Ängelholm.
sigurd asvaldsson
Mycket nöjd med allt vad gäller kontakten med Mäklarhuset i Ängelholm! Från första träffen med Ulrika och sedan vidare i processen. Kändes tryggt och all personal på kontoret var trevlig och tillmötesgående. Stort tack!
Marika Ranslid
Tack Ulrika för hjälpen med att sälja vårat hus. Supernöjda över all hjälp vi fått och att du lyckades sälja vårt hus på 2 dygn. Måste vara något rekord! Tack 🤩
Josefine Bendroth
Mycket professionell affär. Rekommenderas varmt.
Birgitta Brusquini
Jag köpte ett hus via Ulrika Sörensen som är mäklare på Mäklarhuset och har bara gott att säga. Allt kändes så lätt och smidigt i en process som annars är väldigt komplicerad. Hon var lättillgänglig och man fick alltid svar på de frågor och funderingar man hade. Sen var hon så trevlig och lätt att ha att ha och göra med. Rekommenderas starkt! Tack igen för att ni hjälpte oss köpa vårt drömhus!
Enzo Jun
Trevlig personal. Bra läge.
Jenny Thorén

Hitta till oss


Mäklarhuset Ängelholm och Bjäre Järnvägsgatan 3, Stortorget Ängelholm

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.