Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hitta mäklare, mäklarofferter, booli, hemnet - många sajter vill hjälpa dig att välja mäklare!

Vilken mäklare ska man välja? Det är bra att att träffa flera mäklare och jämföra offerter när du ska sälja din bostad. Dock kan det finnas en viss risk att du inte får träffa de fyra eller fem bästa när du går vi olika söksajter. Urvalsprocessen är random och det handlar ofta om vilka mäklare som snabbast trycker på "intresse-knappen".

Vi förstår att det är ett enkelt sätt men du ska sälja ditt hem för miljontals kronor och rätt mäklare kan vara avgörande för om du får 100.000 kr mer eller mindre. Därför bör du lägga ner lite tid i ditt val av mäklare. Besök hemsidor, läs på rekommendationssajter, prata med vänner och bekanta ofta är det de som har absolut bäst koll och den mest ärliga uppfattningen om mäklare som de kanske anlitat själva.

När du gjort din egen research, kontakta de mäklare som du tror är bäst på att sälja din bostad. Att fylla i önskan om fri värdering på mäklarnas egna hemsidor går lika snabbt som om du går via en söksajt det är researchen som tar tid. Ett möte med en mäklare tar allt från 45-90 min.

Aktuella försäljningar
Visa alla 40
Tidigare försäljningar

Här ser du ett urval på våra sålda bostäder i Täby och Danderyd.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Nyproduktion
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering