Isabell Almstedt - mäklare i Täby & Danderyd

Hårt arbete lönar sig. Med en positiv inställning och ett leende på läpparna, är jag säker på att jag tillsammans med Mäklarhuset kan erbjuda dig som kund den bästa lösningen för dina behov. Driven, engagerad och trygg, så ska vi få din mest lyckade affär i lås.

Du i fokus

Mitt mål är att du ska få den bästa upplevelsen jag kan ge dig och att du känner dig trygg. Med närmare 20 års erfarenhet av försäljning så vet jag vad som är viktigt, och det är att vara lyhörd och att se både säljare och köpare. Det finns olika säljare och vad som är viktigt för dem , det kan tex vara ett högt slutpris eller att få uppföljning varje dag. Nu är det min tur att se dig.

Visinge, Vallatorp & Erikslund

Jag är aktiv i hela Täby, men ovanstående är mina fokusområden. Jag och min familj bor själva i Visinge sedan många år tillbaka och trivs fantastiskt bra. För mig är det otroligt viktigt att både köpare och säljare är nöjda, detta då jag möter er i min vardag, vilket kan vara på ICA Dragonen där jag handlar eller på Täbygläntans förskola Lovis, där jag hämtar min son på förskolan. Hoppas vi ses

Bakgrund

Jag startade som säljare för ca 20 år sedan. Jobbat hela vägen med goda resultat och för mig har alltid fokus varit på kvalitet och kunden i fokus. Min titel de senaste 10 år har varit kvalitetsansvarig. Har nu startat min mäklarkarriär efter utbildning på FEI.

Isabell Almstedt - Mäklare i Täby/Danderyd

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Isabell Almstedt Fastighetsmäklare
Isabell Almstedt

Fastighetsmäklare