Din mäklare i Solna

Mäklarhuset SolnaHos oss finner du skickliga fastighetsmäklare med hög lokalkännedom i Solna. Vi är dessutom en del av en av Sveriges ledande mäklarkedjor och finns runtom i hela vårt land. Här i vårt kära Solna är det vi som har koll på läget, alltifrån var de olika skolorna finns till hur bussarna går och närmsta butiker och restaurangerna.

Med styrkan hos en stor mäklarkedja och kunskapen i lokalt kontor är det oss du ska prata med om alla delar gällande din bostad och försäljning. Vi kan alla stegen från värdering av din bostad till att veta var just dina köpare finns.

Låt inte slumpen avgöra slutresultatet när du ska sälja ditt hem, gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett radhus eller en bostadsrätt.

Så varmt välkommen till mäklarna med koll på läget i Solna!

Kunder som återkommer till oss

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra mäklare, likväl som det kan vara svårt att hitta en bra hantverkare. När man hittat en duktig fastighetsmäklare så ska man hålla hårt i sin kontakt. Ett bevis på att vi är duktiga är att vi har så pass många återkommande kunder. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt. Vi älskar Solna och vår målsättning är att våra kunder ska älska Mäklarhuset och alla våra mäklare!

Kostnadsfri värdering - Solna

Inför en försäljning så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering och passar på att berättar om hur vi kan sälja din bostad i Solna till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa.

En mäklare som säljer i hela Solna

Välj en mäklare som säljer bostäder där du bor. Vi säljer i alla dessa områden: Bergshamra, Huvudsta, Haga Norra, Arenastaden, Råsunda, Filmstaden, Hagastaden, Hagalund, Frösunda, Järvastaden, Skytteholm, Jungfrudansen, Solna strand, Västra skogen, Näckrosen. Solna Centrum, Hanneberg

Kan man anlita en mäklare hos Mäklarhuset Solna som kan annat språk än svenska?

Alla våra mäklare talar utmärkt svenska men utöver det så kan alla även engelska.
Hos oss på Mäklarhuset Solna så har vi mäklare som förutom svenska även kan tala engelska, spanska, arabiska, assyriska, syrianska, turkiska, kurdiska samt urdu och pashto.

Mäklaruhset Solna


Mäklare & medarbetare


Amanda Fernqvist

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Michaela Egestål

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Basit Malik

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu.

Kundrecensioner

4,8

Ronaldo eller Messi? Nej nej, Basit Malik is the real GOAT. Han var alltid tillgänglig och gjorde allt och mycket mer för mig och fick till en dunder affär. Så mycket positiv energi och kunskap som spreds vidare till samtliga parter. Inte träffat en mäklare som haft en så skön personlighet och som fixat en affär såhär smooth. Kommer definitivt anlita honom igen och ingen annan! Det enda jag är besviken över att man inte kan ge mer stjärnor på den här grejen för han är värd alla stjärnor i universum!
Danish Shafqat
Min undrarbara mäklaren är Basit Malik som hjälpte mig med försäljning av min lgh och det gick jättebra faktiskt . Jag är jätte nöjd med allt🙏 På mäklare byrån jobbar en del fina medarbetare bland annat BASIT som verkar handplockad , rekommenderar värmt honom
Sarah Yazdanipanah
Fantastiskt mäklare. Basit Malik var väldigt trevlig och proffsionell.
Emil Kirchner
I sold my house through Basit Malik. He is the best maklare who sold my apartment in expected value. He can get you the best value for your apartment in short period of time. There is one thing which could be improved is communication from his end.
Prashant Shukla
Basit Malik - Allt du kan önska av en mäklare, och lite till. Hängiven, seriös, effektiv, personlig, rolig, varm och mån om dig som kund, vare sig du säljer eller köper. Verkligen full pott, 10/10!
William Frisk
Mycker nöjd Carl Lekselius som sålt vår lägenhet. Han har en sån positiv energi och ger 100%. Han har alltid varit tillgänglig och uppdaterat oss i allt som sker.
Simon A
Amanda hade så fint bemötande, sån glädjespridare! Bra och proffsig, anlitar absolut när det är dags att sälja nästa lägenhet.
Madeleine Lindqvist
Proffesionellt hanterat och vi är väldigt nöjda med försäljningen av vår lägenhet!
Nadja Ringström
Malik var trevlig, sympatisk och proffsig!
Sara Ståhl
Superbra upplevelse av ett första bostadsköp. Basit har varit tillmötesgående och hjälpsam och jag har känt mig säker under hela processen.
Max Thurell
Mycket kompetent och hjälpsam, lättillgänglig och tydlig. Vi har haft ett stort förtroende för Carl under hela processen. Jag rekommenderar Carl å det varmaste
ali shamshirzan
Otroligt bra service! Basit Malik från mäklarhuset har återupprepande visat vilken stjärna han är. Smidigt och bra service!
Rebin Shahab
Basit Malik var smidig, engagerad och arbetade hårt för att nå sitt mål. Mycket nöjd!
Umear Naseem
Calle Lekselius har hjälpt oss att sälja vår lägenhet och vi är mer än nöjda med hans service, engagemang och lyhördhet för våra önskemål och behov genom hela processen. Vi är dessutom väldigt nöjda med slutpriset så vi rekommenderar honom varmt.
Hans Sundvall
Carl Lekselius är en superbra mäklare. Tack för bra samarbete 👌
frida herman
En mycket bra mäklare! Robin Karlsson tvekar aldrig att alltid göra det där lilla extra för dig som kund så att du blir helt nöjd.
Stefan Petersson
Anlitade Basit Malik för försäljning av min lägenhet. Han var tydlig och genomskinlig i processen. Han levererade högt över förväntan prismässigt trots en krisig marknad. Uppskattar extra mycket att han guidade oss genom hela processen, att han alltid var tillgänglig och hade stenkoll på marknaden. Dessutom alltid ett leende på läpparna. Rekommenderas starkt.
Usman Ul-haq
Vi har anlitat mäklare Filip Segrén vid Mäklarhuset i Solna vid försäljning av vår lägenhet. Det har varit ett nöje att samarbeta med Filip, som genomfört visningar och försäljning på ett mycket trevligt och proffsigt sätt. Han har hela tiden uppdaterat oss om varje steg i processen, vilket har känts väldigt tryggt.
Gunilla Alsiö

Hitta till oss


Mäklarhuset Solna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.