Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mäklarhuset Solna och Sundbyberg

På Mäklarhuset Solna och Sundbyberg bygger vi vår verksamhet på kunskap, ambition och erfarenhet. Som vår kund kan du förvänta dig att vi levererar högsta kvalitet genom hela din bostadsförsäljning. Vi mäklare bryr oss om detaljerna och det är en av anledningarna till att vi har fått utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad och att vi är fortsatt i topp. Helt enkelt för att vi vet att varje bostadsförsäljning är unik och vi tar inte några genvägar. Varje fastighet har sina egna förutsättningar där vår bredd och spetskompetens förenklar för både säljare och köpare och gör Mäklarhuset till det bästa valet vid alla typer av fastighetsaffärer.

Vi ger din bostad marknadens bästa förutsättningar

Vi har lång erfarenhet av att förmedla både lägenheter och villor. Vi kan erbjuda den bredaste marknadsföringen, de senaste digitala lösningarna och det mest uppdaterade köparregistret - allt för att ditt livs största affär ska bli så enkel som möjligt och vara optimal utifrån din bostads förutsättningar. Vill du veta mer om vår fastighetsförmedling och hur vi säljer din bostad till högsta pris, ring oss på 08-637 00 70 eller fyll i dina kontaktuppgifter högst upp på sidan så kontaktar vi dig inom kort.

Mäklarhuset Solna och Sundbyberg - en del av Mäklarhuset Norrort

Mäklarhuset är i dag Sveriges största privatägda mäklarkedja med över 140 kontor i hela landet. Åtta av dessa kontor ingår i Mäklarhuset Norrort som består av ett sammansvetsat gäng. Allt från specialiserade mäklare inom alla områden till utbildade assistenter, just för att säkerställa kvaliteten på vår mäklartjänst. Över 40 års erfarenhet och en och samma ägare gör att vårt samarbete mellan kontoren fungerar på bästa sätt. Därför kan vi också täcka och bevaka alla flyttströmmar i Norrort, en bra förutsättning för dig som ska sälja och köpa bostad inom vårt område.

Vår fastighetsbyrå har förmedlat bostäder i Stockholm Norrort sedan 1977. Med hjärtan som klappar för vårt yrke blir det en självklarhet att vi ger den bästa service, aktiv och engagerad försäljning och gedigen kunskap som är grunden i varje lyckad fastighetsaffär. Till vår hjälp har vi marknadens bästa verktyg för att underlätta när du ska byta bostad.

Med andra ord är Mäklarhuset det enkla valet när du ska sälja din bostad i Solna eller Sundbyberg.

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering