Din mäklare i Täby & Danderyd

Mäklarhuset Täby & DanderydBesöksadress

Stockholmsvägen 134 Fakturaadress: Box 119 183 22 Täby

Ska du köpa eller sälja en bostad? Våra dedikerade mäklare är experter på bostadsmarknaden i Täby och Danderyd, redo att vägleda dig i ditt nästa bostadsäventyr.

På Mäklarhuset erbjuder vi en omfattande mäklartjänst, inklusive värdering och förmedling av alla typer av bostäder. Vi har förändrat spelet genom att erbjuda våra kunder en prisvärd, modern och innovativ service med fokus på högre standard. Med över 45 års erfarenhet har Mäklarhuset en djup rot i Täby och Danderyd och ett rykte som är i absoluta toppklass när det gäller nöjda kunder. Vi har som mål att göra bostadsmarknaden till en enklare och mer tillgänglig plats för dig.

MÄKLARE MED LOKAL FÖRANKRING I TÄBY & DANDERYD

Din mäklare i Täby och Danderyd garanterar alltid högsta kvalitet och fullt engagemang under hela din bostadsaffär. Våra passionerade fastighetsmäklare brinner för ditt bästa intresse, oavsett om du säljer eller köper en bostad. Mäklarhuset är Sveriges ledande oberoende mäklarkedja, och vårt kontor i Täby drivs av fristående entreprenörer som strävar efter att ge dig bästa möjliga service. Vi ägs inte av någon bank, vilket ger oss friheten att sätta dig som kund i första rummet och ständigt sträva efter att göra saker mer effektiva och kostnadseffektiva.

Med gedigen erfarenhet och djup lokal kännedom har våra mäklare full insyn i Täby och Danderyds skolor, förskolor, butiker, idrottsanläggningar och lokaltrafik. Tillsammans med de mest avancerade verktygen och en skräddarsydd marknadsstrategi för varje bostad, ser vi till att din bostad utmärker sig och attraherar rätt spekulanter. Kontakta din fastighetsmäklare i Täby och Danderyd idag, så presenterar vi den bästa lösningen för just dig. Välkommen till Mäklarhuset, din pålitliga partner på bostadsmarknaden.

Mäklaruhset Täby & Danderyd


Mäklare & medarbetare


Sebastian Wallster
Fastighetsmäklare / Delägare
Specialist nyproduktion
Talar även engelska.

Lisa Almgren
Kontorschef / Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Kais Ghedamsi
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, arabiska, franska.

Danielle Wallster
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Johan Hallquist
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska.

Guy Wallster
Fastighetsmäklare
Senior partner
Talar även engelska.

Kundrecensioner

4,8

Tack Kais Ghedamsi för ditt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Allt gick snabbt och lätt. Du gav snabb information och råd.
Hamid Ataie
Danielle är otroligt proffsig! Har anlitat henne i flera affärer och kommer att fortsätta med det i framtiden. Täbys bästa mäklare!
Jessica Krantz
Danielle Wallster gjorde ett mycket bra jobb när vi köpte en bostadsrätt i BRF Viggbygärdet i Täby. Hon är professionell, snabb och effektiv samt har löpande kontakt med köpare under hela processen. Jag kan bara rekommendera Danielle.
Bo-Lennart Arvidson
Kan varmt rekommendera Lisa som hjälpte oss hitta vårat drömboende. Lyhörd, kunnig och tillgänglig genom hela processen. Stort tack!
Andrea Munkhammar
Vi har bara positivt att säga om Danielle Wallster. På visningen hade hon svar på alla frågor vi hade vilket ingav ett stort förtroende. Mycket professionellt bemötande i all kontakt vi haft från första möte till kontraktskrivning.
Yvonne Wandel
Danielle är en superduktig, trevlig och kunnig mäklare. Vi rekommenderar henne varmt. Vi är jättenöjda med hennes jobb.
Carina Ström
Guy Wallster är svårslagen. Han älskar jobbet, fortsätter fast han inte behöver. Mannen startade Mäklarhuset, var med och startade Hemnet, blickar framåt, är dessutom byggkunnig (var innan dess chef för en modulhusfabrik som han gav ett uppsving). Guy är lätt att nå och har ett omdöme som få. En noggrann, hjälpsam, rättskaffens man som bryr sig om och respekterar alla i processen. Det går inte att få en bättre mäklare!
Erik Häusler
Väldigt professionellt bemötande och ett tryggt köp tack vare Danielle.
Rebecka Gustafsson
Danielles professionella bemötande och stora kunnighet gav oss stor trygghet när vi köpte vårt hus. Det var även därför vi valde att anlita henne när vi skulle sälja. Vi rekommenderar henne varmt vid försäljning i Täby/Skarpäng!
Jennifer Theland
Supernöjd med Danielle Wallsters arbete som mäklare till villan vi köpte. Hon är professionell, kunnig, samt håller alltid vad hon lovar. Tack Danielle!
Anders Persson
Danielle är helt fantastisk! Min 3.e bostad hon sålt och hon briljerar i vanlig ordning 🌟
Sofia Granath
Det har givit mig ro att jobba med er. Ni är proffsiga, snabba och lyhörda. Ett stort tack till Kais och Linn, ni är superstjärnor!
Jones
Sebastian Wallster var mycket trevlig, tillmötesgående, lätt att få tag i, förklarade det vi inte förstod, uppdaterade allt hela tiden och en mycket bra mäklare.
Jörgen Wilhelmsson
Sebastian Wallsten genomförde våran husförsäljning på absolut bästa sätt, där vi kände oss helt trygga genom hela affären. Kan varmt rekommendera Sebastian och Mäklarhuset Täby till er bostadsaffär! //Lasse
Lars Andersson
Sebastian Wallster är en erfaren mäklare jag har använt flera gånger. Jag har alltid varit nöjd med service, tillgänglighet och fylliga svar på marknadens utmaningar/möjligheter.
Alexis Larsson
Bäst helt enkelt!
Fritz Enos
Köpet av vårt fina nya hus gick alldeles utmärkt tack vara god guidning och mycket professionellt agerande av mäklaren Lisa Almgren. Stort tack!
Gustav Notander
Vi var supernöjda med Mäklarhuset Täby och mäklare Sebastian Wallster när vi köpte hus. Sebastian var lugn, tydlig, rättvis och väldigt kommunikativ genom hela processen.
Johan Welén
Lisa Almgren: trevlig, proffsig, snabb och kommunikativ
lottie wahlin
Jag och mina kusiner har sålt två lägenheter med hjälp av Danielle Wallster som mäklare. Hennes engagemang, driv och kompetens har varit helt enastående! Jag har aldrig tidigare upplevt någon som överträffat förväntningarna så mycket som hon! Vid extraarbete när det uppstått juridiskt krångel har hon lyckats lösa alla situationer på ett strålande sätt. //Frida
Frida Lilliestråle

Hitta till oss


Mäklarhuset Täby & Danderyd Stockholmsvägen 134 Fakturaadress: Box 119 183 22 Täby

VI HJÄLPER DIG VÄRDERA, SÄLJA OCH KÖPA BOSTAD


Med vårt stora engagemang och moderna sätt att arbeta både med marknadsföring och din bostadspresentation är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att stick ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering eller rådgivning kring din bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Täby och Danderyd!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.