Micaela Rebel

Hej, jag heter Micaela Rebel och arbetar som Fastighetsmäklare på Mäklarhuset med fokus på Vällingby/Råcksta. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att er bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt och att ni som säljare får bäst betalt. Jag förmedlar varje hem som att det vore mitt egna och jobbar hårt för att överträffa era förväntningar likaså mina egna som brukar vara väldigt höga.. Jag är alltid på strålande humör och väl påläst.

Ditt livs bästa affär!

För mig är det oerhört viktigt med långsiktiga kundrelationer och därför är målet efter varje avslutad affär att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad till vänner och att jag även är det självklara valet av mäklare nästa gång ni ska flytta. Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation och drivs av att slå nya prisrekord. Jag har själv bott i området vilket gör att hjärtat klappar lite extra för just Vällingby/Råcksta. Med närhet till Mälaren och natur samt shopping och kommunikationer är området suveränt. Med Mäklarhusets marknadsföring och hur man presenterar sina objekt är jag övertygad om att jag som fastighetsmäklare kan erbjuda er den bästa mäklartjänsten på marknaden som leder till bäst betalt för er bostad!

Vem är Micaela?

Jag är en person med extremt mycket energi. När jag inte är ute på jobb hittar du mig på hästryggen, ute i naturen eller med familj och vänner. Jag älskar att se och uppleva nya platser och hatar att förlora i spel.

Micaela Rebel Fastighetsmäklare
Micaela Rebel

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Micaela har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 28 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 32
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering