Micaela Rebel

Hej, jag heter Micaela och arbetar som Fastighetsmäklare på Mäklarhuset med fokus på Vällingby och är idag en av områdets mest säljande mäklare. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att din bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt och att du som säljare får bäst betalt. Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation och drivs av att slå nya försäljningsrekord. Målet efter varje avslutad affär är att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad till vänner.

Vem är Micaela?

Jag är en person med extremt mycket energi. När jag inte är ute på jobb hittar du mig på hästryggen, ute i naturen eller med familj och vänner. Jag älskar att se och uppleva nya platser och hatar att förlora i spel.

Mäklarhuset - Ditt livs bästa affär!

Jag har själv bott i området vilket gör att hjärtat klappar lite extra för just Råcksta och Vällingby. Med närhet till Mälaren och grönskande natur samt shopping och kommunikationer är området optimalt. Med Mäklarhusets marknadsföring och hur man presenterar sina objekt är jag övertygad om att jag som fastighetsmäklare kan erbjuda dig den bästa mäklartjänsten på marknaden som leder till högsta möjliga slutpris!

Micaela Rebel Fastighetsmäklare
Micaela Rebel

Fastighetsmäklare / Certifierad Nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Micaela har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 20 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 13
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering