Micaela Rebel

Hej, jag heter Micaela och arbetar som Fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Vällingby. Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation! Målet efter varje avslutad affär är att du ska vara så nöjd att du rekommenderar mig till dina vänner och bekanta. Med ett stort engagemang ser jag till att göra allt för att din bostadsförsäljning ska bli så lyckad som möjligt!

Vem är Micaela?

Jag är en person med extremt mycket energi. När jag inte är ute på jobb hittar du mig på hästryggen, ute i naturen eller med familj och vänner. Jag älskar att se och uppleva nya platser och hatar att förlora i spel. Vad det gäller mat, vad slår en tacokväll? :-)

Mäklarhuset i Vällingby - Ditt livs bästa affär!

Jag har själv bott i Råcksta vilket gör att jag känner till allt vad Råcksta och Vällingby har att erbjuda, med Mälaren och grönskande natur inpå knuten samt närhet till shopping och kommunikationer. Mäklarhuset som företag tilltalar mig som person då man hela tiden vill ligga i framkant vad det gäller nytänkande, marknadsföring och hur man presenterar sina objekt på hemsidan. Med Mäklarhusets verktyg vill jag tro att jag som fastighetsmäklare kan erbjuda dig den bästa mäklartjänsten på marknaden som leder till högsta möjliga slutpris!

Micaela Rebel Fastighetsmäklare
Micaela Rebel

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Micaela har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 14 omdömen
Mina pågående försäljningar
Visa alla 14
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering