Din mäklare i Solna

Mäklarhuset SolnaHos oss finner du skickliga fastighetsmäklare med hög lokalkännedom i Solna. Vi är dessutom en del av en av Sveriges ledande mäklarkedjor och finns runtom i hela vårt land. Här i vårt kära Solna är det vi som har koll på läget, alltifrån var de olika skolorna finns till hur bussarna går och närmsta butiker och restaurangerna.

Med styrkan hos en stor mäklarkedja och kunskapen i lokalt kontor är det oss du ska prata med om alla delar gällande din bostad och försäljning. Vi kan alla stegen från värdering av din bostad till att veta var just dina köpare finns.

Låt inte slumpen avgöra slutresultatet när du ska sälja ditt hem, gör istället ett noggrant och medvetet val av fastighetsmäklare. Du och ditt hem är värd att få den bästa lösningen oavsett om det är en villa, ett radhus eller en bostadsrätt.

Så varmt välkommen till mäklarna med koll på läget i Solna!

Kunder som återkommer till oss

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra mäklare, likväl som det kan vara svårt att hitta en bra hantverkare. När man hittat en duktig fastighetsmäklare så ska man hålla hårt i sin kontakt. Ett bevis på att vi är duktiga är att vi har så pass många återkommande kunder. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt. Vi älskar Solna och vår målsättning är att våra kunder ska älska Mäklarhuset och alla våra mäklare!

Kostnadsfri värdering - Solna

Inför en försäljning så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering och passar på att berättar om hur vi kan sälja din bostad i Solna till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa.

En mäklare som säljer i hela Solna

Välj en mäklare som säljer bostäder där du bor. Vi säljer i alla dessa områden: Bergshamra, Huvudsta, Haga Norra, Arenastaden, Råsunda, Filmstaden, Hagastaden, Hagalund, Frösunda, Järvastaden, Skytteholm, Jungfrudansen, Solna strand, Västra skogen, Näckrosen. Solna Centrum, Hanneberg

Kan man anlita en mäklare hos Mäklarhuset Solna som kan annat språk än svenska?

Alla våra mäklare talar utmärkt svenska men utöver det så kan alla även engelska.
Hos oss på Mäklarhuset Solna så har vi mäklare som förutom svenska även kan tala engelska, spanska, arabiska, assyriska, syrianska, turkiska, kurdiska samt urdu och pashto.

Mäklaruhset Solna


Mäklare & medarbetare


Basit Malik
Fastighetsmäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu.

Hevrê Yildiz
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska.

Kundrecensioner

4,9

Mycket kompetent och hjälpsam, lättillgänglig och tydlig. Vi har haft ett stort förtroende för Carl under hela processen. Jag rekommenderar Carl å det varmaste
ali shamshirzan
Otroligt bra service! Basit Malik från mäklarhuset har återupprepande visat vilken stjärna han är. Smidigt och bra service!
Rebin Shahab
Basit Malik var smidig, engagerad och arbetade hårt för att nå sitt mål. Mycket nöjd!
Umear Naseem
Calle Lekselius har hjälpt oss att sälja vår lägenhet och vi är mer än nöjda med hans service, engagemang och lyhördhet för våra önskemål och behov genom hela processen. Vi är dessutom väldigt nöjda med slutpriset så vi rekommenderar honom varmt.
Hans Sundvall
Carl Lekselius är en superbra mäklare. Tack för bra samarbete 👌
frida herman
En mycket bra mäklare! Robin Karlsson tvekar aldrig att alltid göra det där lilla extra för dig som kund så att du blir helt nöjd.
Stefan Petersson
Anlitade Basit Malik för försäljning av min lägenhet. Han var tydlig och genomskinlig i processen. Han levererade högt över förväntan prismässigt trots en krisig marknad. Uppskattar extra mycket att han guidade oss genom hela processen, att han alltid var tillgänglig och hade stenkoll på marknaden. Dessutom alltid ett leende på läpparna. Rekommenderas starkt.
Usman Ul-haq
Vi har anlitat mäklare Filip Segrén vid Mäklarhuset i Solna vid försäljning av vår lägenhet. Det har varit ett nöje att samarbeta med Filip, som genomfört visningar och försäljning på ett mycket trevligt och proffsigt sätt. Han har hela tiden uppdaterat oss om varje steg i processen, vilket har känts väldigt tryggt.
Gunilla Alsiö
Vi kan stark rekommendera! Upplevelse med vår försäljning var superbra, jag är jättenöjd! I försäljningen super nöjd med Basit Malik! Rekommenderar honom starkt! Basit levererade enastående service och support under hela processen. Han demonstrerade professionalitet, engagemang, kunskap och professionalitet och vi kommer att rekommendera honom till andra.
Teo Nenadic
Carl Lekselius är bäst! Så engagerad och kunnig i sitt yrke som mäklare! Rekommenderas varm.
Madelaine Lembke
Jag hade nöjet att ha anlitat Malik, en enastående fastighetsmäklare som överträffade alla förväntningar när han sålde min lägenhet. En utmanande bostadsmarknad hindrade inte Malik från att sälja min bostad före visningsdagen! Maliks kunskap och engagemang imponerade verkligen. Han använde innovativa strategier för att visa upp lägenheten och locka potentiella köpare, även i en tuff marknadssituation. Hans förståelse för prissättning och marknadsdynamik gjorde att han kunde förhandla fram en försäljning till det pris jag önskade. Under hela processen var Malik enastående när det kom till kommunikation. Han höll mig väl informerad vid varje steg och såg till att jag var involverad och informerad om alla utvecklingar. Hans professionalitet, snabba svar och öga för detaljer gav mig förtroende och gjorde hela upplevelsen stressfri. Maliks förmåga att uppnå så imponerande resultat på en svår marknad är ett bevis på hans skicklighet och engagemang. Jag rekommenderar varmt Malik till alla som behöver en toppklassig fastighetsmäklare som kan hantera utmaningar och leverera exceptionella resultat.
Luma B
Vi hade väntat oss en lång process men med Marvins expertis så gick allt väldigt snabbt och smidigt. Proffsig, kunnig och trevlig. Vi har varit trygga under hela försäljningen och uppskattar Marvins snabba återkoppling, den höga tillgängligheten och det proffsiga sätt han agerat på. Av oss får Marvin högsta betyg i sin yrkesroll som mäklare. Schaiste & Fahmi
schaiste khadri
Basit Malik levererade enastående service och support under hela processen när vi köpte vår första bostad. Han visade engagemang, kunskap och professionalitet och tog sig tid att förstå våra behov. Basit höll oss uppdaterade, ordnade visningar och förhandlade fram förmånliga villkor. Han var tillgänglig och svarade snabbt på våra frågor. Vi rekommenderar Basit starkt som en pålitlig och professionell fastighetsmäklare. Tack vare honom fick vi en fantastisk bostadsupplevelse och vi kommer att rekommendera honom till andra.
Shah Shah
Vi sålde vår fina lägenhet i Huvudsta Strand med hjälp Carl Lekselius. Han genomförde sitt uppdrag mycket professionellt, kommunicerade tydligt och fortlöpande kring hur försäljningen utvecklades. Vi är mycket nöjda med Carl.
Annika Eng
Att anlita Carl för försäljningen av vår bostad var ett mycket bra val! Han känner området väl och har visat stark engagemang från början till slutet av affären. Carls utbredda kontaktnätverk både när det gäller potentiella köpare men även handläggare i olika banker har lett till att försäljningen gått snabbt och väldigt smidigt. Vi kan utan förebehåll rekommendera att ni anlitar honom. Elof & Gilda.
Elof Mbanzi Moupondo
Kan varmt rekommendera Carl Lekselius som mäklare. Vi förväntade oss en lång, utdragen process pga läget på marknaden. Från första möte med Carl till påskrivet kontrakt gick allt hur smidigt som helst, han skötte allt i bakgrunden och vi behövde bara flyta med. Tusen tack för proffsig förmedling!
Elin Eriksson Mars
Carl Lekselius är en hängiven och trovärdig mäklare som hjälpte oss genom hela processen. Alltid tillgänglig och en mäklare som gör det lilla extra. Rekommenderas.
Simon Molin
We had a wonderful experience with Mäklarhuset Solna and especially Carl Lekselius, who was guiding us throughout the brokerage until the contract has been signed off.
Harsha Aithal
Trots en svår marknadssituation hade vi höga förväntningar/förhoppningar. Mirza överträffade dessa med råge! Vi är grymt nöjda på alla plan. Tillgänglig, drivande, fylld av idéer och sällsynt lätt att ha att göra med!!
Shalaw Kasem
Mirza är en riktigt pålitlig och grym mäklare som håller vad han säger och är alltid tillgänglig och följer upp. Vi har sålt 8 bostäder genom åren och jag kan garantera er att Mirza är den bästa av dem jag träffat!
Patrik Mavrikakis

Hitta till oss


Mäklarhuset Solna

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.