Jakob Chamoun

Hej, jag heter Jakob Chamoun och arbetar som fastighetsmäklare på Mäklarhuset. Har arbetat med försäljning och service i mer än 10 år. Med kunden i fokus strävar jag efter att få göra mina kunder nöjda oavsett situation. Att få träffa kunder, möta deras förväntningar för att därefter lyckas överträffa dem och se den lyckan! Det är därifrån jag får mitt driv!

Personer som känner mig

Personer som känner mig beskriver mig som målmedveten, strukturerad och tävlingsinriktad. Jag älskar möten mellan människor där vi skapar en vinn-vinn situation och drivs av att slå nya försäljningsrekord. Målet efter varje avslutad affär är att både säljare och köpare ska vara så nöjd att jag blir vidare rekommenderad till vänner och bekanta.

Varför ska du välja oss på Mäklarhuset?

Här på Mäklarhuset satsar vi på kvalité. Vi lägger mycket krut på marknadsföringen. Våra tjänster innebär en smartare annonslösning genom att vi riktar oss till en utökad och mer relevant målgrupp. Detta lockar ofta fler till visningen, vilket i många fall leder till fler som lägger bud, ett högre slutpris och mer pengar för dig i fickan, smart va!

Vem är jag?

Jakob Chamoun Fastighetsmäklare
Jakob Chamoun

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Jakob har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 7 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering