Björn Hedström - mäklare i Göteborg Centrum

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (9 omdömen)

Mitt namn är Björn Hedström och jag är verksam i Göteborg med omnejd. Jag är född och uppvuxen i Dalarna men bor i Göteborg där jag trivs hur bra som helst! Jag har tidigare studerat till bygg- och fastighetsekonom vilket gör att kunskapen i byggnation ligger nära till hands utöver fastighetsförmedlingen samtidigt som jag har Mäklarhusets trygga varumärke i ryggen.

Bästa varumärket & Nöjdast kunder

Jag är driven, positiv och väldigt målinriktad i allt jag företar mig vilket gör privat- och arbetsliv både enklare och roligare. I mitt arbete är dessa egenskaper en stor fördel och presenterar en glad, säljande och omsorgsfull person med fokus på att alltid ha ”nöjdast” kunder med bäst betalt i fokus. Hör av dig om du vill ha hjälp eller har frågor om din bostad!

En go dalmas i Göteborg

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Göteborg