Jennifer Gulstad - mäklare i Huddinge

Söker du en mäklare som är beredd att göra det lilla extra och lägger hela sin själ i arbetet har du kommit rätt, tillsammans med goda förberedelser och en tydlig men flexibel plan så skapar vi tillsammans en bostadsaffär som gynnar samtliga parter. Människor i min närhet brukar beskriva mig som ett outtröttligt energiknippe som tar sig an varje uppgift med tydliga mål och ett leende.

Obotlig vinnarskalle som med fötterna på jorden, engagemang och enorm envishet tar mig an varje uppgift med mycket passion.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Jennifer Gulstad Fastighetsmäklare
Jennifer Gulstad

Fastighetsmäklare

Kontor: Huddinge
Talar: Svenska, English
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.