Money Hosseinzadeh - mäklare i Stockholm Kungsholmen

4,5 av 5 i betyg på HittaMäklare (8 omdömen)

Jag har arbetat med service och försäljning under många år och samlat på mig gedigen kompetens genom att vara lyhörd och en problemlösare. Med unik socialkompetens, tydlig kommunikation, noggranna förberedelser och en försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov ser jag till att du får högsta kvalitet och gediget engagemang i varje affär som leder till att du får bäst betald.

Mitt intresse ligger alltid hos dig som kund och därav ser jag till att du känner dig trygg genom hela affären och upplevelsen ska vara den bästa för vårt gemensamma slutmål.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,5 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina kollegor på Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.