Stefan Tapay

För mig är det en genuint positiv känsla att hjälpa säljare och köpare i deras livs största affär. Förtroende, trygghet och engagemang är ord som återkommer i mina rekommendationer.

Arbetet tillsammans

Innan fotografering/visning finns en plan för samarbetet. Återkoppling är viktigt och gör att säljaren hålls välinformerad genom hela försäljningen. Framme vid visningar är ansvaret mitt och jag ska berätta en hemlighet: Jag ÄLSKAR budgivningar! Att förmedla trygghet och hålla köparna informerade genom hela budgivningen är en anledning till säljarna oftast blir mycket nöjda med slutpriset.

Om mig

Söder om söder är mitt område. Jag har bott i Älvsjö, Bandhagen, Årsta och Gröndal. Barnen har gått i förskola och skola här och tränat innebandy med Älvsjö AIK. Läs vad säljare och köpare skriver om mig på: https://www.reco.se/maklarhuset-alvsjo/stefan-tapay . Vill du anlita mig? Hör av dig för ett förutsättningslöst möte. Hälsningar Stefan

Mitt engagemang SKA resultera i nöjda kunder!

Stefan Tapay Fastighetsmäklare
Stefan Tapay

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Stefan har 4,8 av 5 i betyg på Reco

Läs alla 63 omdömen

Stefan har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 35 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering