Din mäklare i Enskede/Farsta

Mäklarhuset Enskede/FarstaBesöksadress

Finn Malmgrens plan 10 121 38 Johanneshov

På våra mäklarkontor i Enskede/Farsta arbetar erfarna och engagerade mäklare som är specialister på Enskede/Farsta's bostadsmarknad. Som fastighetsmäklare tycker vi det är viktigt att man ser att varje affär unik och vi utlovar ett proffsigt och personligt engagemang och guidar dig med trygg hand genom hela processen. Detta är en av anledningarna till att vi har så pass många nöjda kunder som återkommer till oss och även rekommenderar Mäklarhuset till vänner och bekanta.

Vare sig du vill ha rådgivning inför kommande renovering, veta hur du kan höja värdet på din bostad eller vill ha hjälp inför att köpa bostad så är du välkommen att kontakta oss!

Oavsett om du vill köpa eller sälja så finns våra mäklare i Enskede/Farsta här för dig. Med personligt engagemang och de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Som din mäklare i Enskede/Farsta blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare.

Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar mäklare i Enskede/Farsta ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

Vi är övertygade om att vi är verksamma på en utav landets bästa bostadsmarknader. Med hemvist Söder om Söder erbjuder vi stolt södra Stockholm en förfinad fastighetsmäklartjänst för allt ifrån villor till nyproduktion och bostadsrätter. Våra mäklare lägger stor vikt vid personligt engagemang och skräddarsyr alltid varje uppdrag efter våra kunders enskilda behov för ett lyckat resultat. Vi finns alltid nära till hands och hjälper dig gärna till en trygg och lyckad bostadsaffär!

Enskede/Farstamäklaren med nöjdare kunder

Vi har tjänat våra stadsdelar sedan året 1994 då Sundvall & Steding öppnade dörrarna för första gången. Vi har förmedlat cirka 3 000 bostäder genom åren, alltid med ett kompromisslöst engagemang, en gedigen spetskompetens och en outtröttlig passion för framgångsrika bostadsaffärer.

1999 inträdde vi även i Mäklarhuset Enskede/Farsta, en kedja som förstärkt våra värden med fokus på trygghet och enkelhet och där vi tillsammans uppnått högst kundnöjdhet i landet flera år i rad. Höga slutpriser och nöjda säljare och köpare är vår paroll.

Våra fastighetsmäklare kan Enskede/Farsta

Söker du en duktig fastighetsmäklare i Enskede/Farsta med omnejd har du kommit rätt. Vi arbetar lokalt och är experter på bostadsmarknaden i Enskede/Farsta. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Oavsett om du ska sälja eller köpa bostad i Enskede/Farsta finns Mäklarhuset här som en trygg rådgivare genom hela bostadsaffären. När du bokar ett möte med någon av oss fastighetsmäklare i Enskede/Farsta så erbjuder fri muntlig Boka din kostnadsfria värdering och rådgivning av din bostad.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Enskede drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.
Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Enskede/Farsta's skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter.

Vi känner till Enskede/Farsta och Söderort som vår egen bakgård och anpassar våra förmedlingsuppdrag efter bästa tänkbara lösning. Vårt distrikt täcker Enskede Gård, Stureby, Enskedefältet, Gamla Enskede, Svedmyra, Enskededalen, Tallkrogen, Högdalen, Hökarängen, Hagsätra, Bandhagen, Sköndal, Farsta samt Fagersjö och Skogås/Trångsund.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Vare sig du ska sälja villa, bostadsrätt, fritidshus, lägenhet så är vi rätt val för dig!

Kostnadsfri värdering

Inför en försäljning så berättar vi gärna om hur vi kan sälja din bostad i Enskede/Farsta till rekordpris, oavsett om du bor i lägenhet, radhus eller villa. När du bokar ett möte med någon av oss i Enskede så bjuder vi dig på en kostnadsfri värdering redan idag!

Återkommande kunder

Ibland kan det vara svårt att hitta en bra mäklare, likväl som det kan vara svårt att hitta en bra hantverkare. När man hittat en duktig fastighetsmäklare så ska man hålla hårt i sin kontakt. Ett bevis på att vi är duktiga är att vi har så pass många återkommande kunder. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt. Vi älskar Enskede/Farsta och alla områden i Enskede och vår målsättning är att våra kunder ska älska oss och våra mäklare!

Mäklaruhset Enskede/Farsta
Mer från ossMäklare & medarbetare


Zolle Baleng

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska.

Maja Olofsson

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Paula Kahn

Blivande fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Kundrecensioner

3,4

Tommy hjälpte mig och kände mig trygg i hela min försäljning. Han var pedagogisk och lugn och förklarade på ett enkelt sätt hur hela försäljningen gick till och fick min oro att försvinna. Rekommenderar honom varmt.
Marlen Norling

Hitta till oss


Mäklarhuset Enskede/Farsta Finn Malmgrens plan 10 121 38 Johanneshov

Öppettider


Öppettider:
Mån-Fre 10:00-16:00
Lunch 12:00-13:00

Kontakta din lokala mäklare


Vi är övertygade om att vår unika digitala marknadsföring, vår breda försäljningserfarenhet och våra skickliga mäklare kommer att göra din bostadsaffär till den bästa någonsin. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.
Varmt välkomna Mäklarhuset Enskede!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.