Biljana Milinovic

Med stort engagemang, målmedvetenhet och noggrannhet tar jag mig ödmjukast an ditt livs kanske största och viktigaste affär. Efter många års försäljning på Haninges och Huddinges bostadsmarknad och över 500 st lyckade bostadsaffärer i ryggen vet jag att trygghet, service och kvalité är ett vinnande koncept vid en lyckad försäljning.

Bor du också i söderort?

Som söderortsbo sedan födseln vet jag var alla badplatser finns, var pizzan smakar bäst och vilka skolor som är populärast. Jag vet när pendeltåget går och när nattbussen kommer och jag har alltid någon gemensam nämnare eller bekant med dig.

Vi ses!

Kontakta mig för ett förutsättningslöst möte, hemma hos dig eller hos oss på Mäklarhuset Haninge eller Huddinge, så jag får möjligheten att presentera mig och Mäklarhusets förmånliga kvalitetstjänster mer utförligare samt tillfället att lära känna dig och din bostad på bästa möjliga sätt. För du vill väl också ha en skräddarsydd och trygg affär, med bästa förutsättningar att få bäst betalt?

Trygghet, service och kvalité

Biljana Milinovic Fastighetsmäklare / Delägare
Biljana Milinovic

Fastighetsmäklare / Delägare / Certifierad Nyproduktion

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Biljana har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 29 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering