Filip Ullhag - mäklare i Stockholm Kungsholmen

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (92 omdömen)

Jag är en energifylld, ung och hungrig mäklare med en strävan att alltid prestera på topp. Min uppgift från dag ett som mäklare har varit att ge mina kunder optimala förutsättningar för sin livs mest lyckade affär, och det har fungerat samt gett hundratals lyckade bostadsaffärer.

Jag finns med dig hela vägen

Under mina år som fastighetsmäklare i Stockholms innerstad har jag haft förmånen att förmedla hundratals lägenheter och göra lika många kunder nöjda. Detta har lett till en stor kundstock samt många stamkunder - nu vill jag att du blir nästa!

Målmedveten arbetsmetod

På dagens marknad ska du inte lämna något åt slumpen, utan välj att anlita en mäklare som har en väl inarbetad och målmedveten arbetsmetod. Jag berättar gärna mer om hur jag jobbar under vårt möte.

Meriter/Utmärkelser

För att läsa mer om mig och om mina meriter/utmärkelser, gå in på www.hittamaklare.se/filip.ullhag

Det roligaste med att vara mäklare är att se mina kunders leenden efter avslutad affär!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Stockholm Innerstan